Les classes

Horari i contingut

Ens trobareu al carrer riu guell 10 de Girona al centre d'arts marcials RYU CENTRE, on disposem d'un espai preparat per entrenar. Per més informació podeu fer servir el formulari de la secció de contacte, un mail a info@yijintao.org o bé un mail a l'adreça info@ryucentregirona.com (centre on s'imparteixen les classes).

"I si voleu conèixer el nostre sistema, podeu venir a fer una setmana de classes gratuïta sense cap compromís."

 

S'imparteixen tres classes per setmana: dilluns, dimarts i dijous. Les classes començen a les 20:00h fins a les 22:00h. Són 6 hores setmanals. No hi ha classes els dies festius ni durant l'Agost.

·Dilluns i dimarts són les classes de l'entrenament bàsic (posicions, equilibri, treball tècnic per als membres inferiors i superiors) i tradicional (inici i pràctica del Tao).

·El dijous és la classe de l'aplicació tècnica sense deixar de banda l'entrenament bàsic.

Cada classe es compon de tres apartats: entrenament de resistència física (15-20 minuts), entrenament de la flexibilitat mitjançant estiraments acompanyat de pràctica lliure (15-20 minuts), aprenentatge (40-90 minuts).

No hi ha límit d'edat. No hi ha inici de curs ni fi de curs. Pots apuntar-te a qualsevol mes de l'any i si vols pots venir a provar una classe sense cap compromís i conèixer el nostre sistema d'entrenament.

 INSTRUCTOR
Un instructor s'ocuparà de tu.

Federico Jordan és un instructor cinturó negre que fa més de 20 anys que practica Kung Fu. A l'escola Yi Jin Tao hi ha 8 nivells de progressió, el pas d'un nivell a un altre depèn de tu i pot arribar a ser anual. De moment, no estem afiliats a cap federació.


L'ambient de la classe és molt cordial i sempre positiu.